Пошук

10.04.2020 12:41   Catholic.by

Сёння, у Вялікую пятніцу, у 15.00 сем’і, святароў, духоўных асобаў і ўсіх жадаючых запрашаюць перажыць з рухам «Сужэнскія сустрэчы» Крыжовы шлях Езуса Хрыста ў рэжыме online. Яго падрыхтавалі сем’і і святары — вядучыя руху «Сужэнскія сустрэчы».

Арганізатары злучылі разважанні ў адзінае цэлае і запрашаюць далучыцца да гэтага Крыжовага шляху для сваіх сужэнскіх адносін, адносін у супольнасцях, а таксама для адносін з Богам і іншымі людзьмі.

Для таго, каб у хатніх умовах настроіцца на больш глыбокае перажыванне пакутаў Езуса Хрыста, было зроблена невялікае ўступленне-чаргаванне малюнкаў, якія пераносяць на Крыжовы шлях Збаўцы, пад аўтарскую песню, якая дамапамае ўвайсці ў гэтае перажыванне. Крыжовы шлях наўмысна не скарачалі, каб даць магчымасць больш глыбока ўвайсці ў гэтыя падзеі.

На сёння, 10 красавіка, быў запланаваны Крыжовы шлях у касцёле святога Францішка ў в. Копішча.

Але эпідэміялагічная сітуацыя ўнесла свае змены і ў гэтыя планы, і было вырашана правесці набажэнства са сваіх дамоў, зрабіўшы яго агульнадаступным, як гэта было і раней.

Крыжовы шлях з 15.00 будзе даступны на старонцы «Сужэнскіх сустрэч» у фэйсбуку, а таксама па спасылцы на Youtube

Абноўлена 10.04.2020 15:30
Пры выкарыстанні матэрыялаў Catholic.by спасылка абавязковая. Калі ласка, азнаёмцеся з умовамі выкарыстання

Дарагія чытачы! Catholic.by — некамерцыйны праект, існуе за кошт ахвяраванняў і дабрачыннай дапамогі. Мы просім падтрымаць нашу дзейнасць. Ці будзе наш партал існаваць далей, у значнай ступені залежыць ад вас. Шчыра дзякуем за ахвярнасць, молімся за ўсіх, хто нас падтрымлівае.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Папа Францішак

Бог заўсёды чакае нас.
Ён ніколі не губляе надзеі і заўсёды прабывае побач.